Brainstormen anno 2022 met Marge in Charge

Brainstormen anno 2022 met Marge in Charge

Zeker weten dat niet iedereen het doet zoals ik het doe. En ik kan nog veel leren, weet ik zeker. Learning on the job noem ik het. Als je een nieuwe dienst aanbiedt, moet je toch ergens beginnen, nietwaar?

Mijn brainstorm is echt wel 2.0 want ik zit altijd boordevol ideeën. Dat klinkt lekker onbescheiden, maar ik heb het moeten constateren. Wanneer ik bij een klant ben om het te hebben over een samenwerking dan gaat de radar aan en niet meer uit. Dan denk ik gelijk drie stappen verder.

Ik schrijf alles op en af en toe deel ik wat ik heb bedacht, om er effe lekker in te komen, maar ook om te laten zien dat ik meedenk, ik proactief ben en met ideeën kom, of je het nu wilt of niet 😉

Project brainstorm

Mijn eerste klant om te brainstormen gaat een boek uitgeven. Dan wil jij zelf alleen maar bezig zijn met het schrijven van dit boek en vooral niet over wat er daarnaast allemaal nog moet gebeuren.. als je daaraan gaat denken, komt er niks meer in dat boek. Het is veel, te veel om alleen te doen. Die ruis moet weg. Dus? Dus dan bel je Marge in Charge

Wat komt er nu eigenlijk allemaal bij kijken, zo’n boeklancering. Je wilt niet de 13 in een dozijn zijn die op een veel te saaie plek, met veel te suffe uitnodigingen de gasten uitnodigt. Nee, je gaat gelijk next level, zodat ze niet meer om jou en jouw boek heen kunnen!

Marge verzint het wel hoor! De bieb is leuk? Neh, zo voorspelbaar. Laat die grijze pakken en dassen toch ook even lekker vrij zijn en nodig ze uit op een plek waar ze misschien in eerste instantie aan twijfelen maar het vervolgens nooit meer vergeten.

De uitnodigingen doe je ook een tikkie anders. Ik ben geen grafisch ontwerper, maar ken ze wel. Gebruik je netwerk!

Zo komen er veel meer dingen kijken, die ik allemaal uitwerk. Je krijgt een to do list die we samen of die ik met behulp van mijn netwerk ga uitwerken. Ik hou de deadlines natuurlijk in de gaten en af en toe krijg je een update. Het gaat hierbij natuurlijk ook om vertrouwen. Vertrouwen dat het goedkomt. En dat komt het! Simpel.

Socialmediabrainstorm

Wil je een tweewekelijkse of maandelijkse brainstorm om je social media weer te laten lopen, ook dan ben ik er voor je. Want dat social media gebeuren blijft een ding. Wat ga je posten, wanneer ga je het posten, voor wie is het eigenlijk? Heb je dat wel uitgewerkt? Sommige beginnen, maar hebben echt geen idee. Best zonde. Die tijd gooi je eigenlijk gewoon weg

Tijdens de brainstorm krijg je de tools om een strategie neer te zetten en om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Je kan allerlei upgrades bij me kopen hoor, niet getreurd, maar er zijn ook zat ondernemers die de regie voor een heel stuk zelf in handen willen houden. Geen punt bij Marge in Charge. Ik ben net een kameleon, kan me goed aanpassen.

De ideeën krijg je dus van mij en je kan (ik kan het ook) zelf aan de gang. Daardoor heb je altijd wat te melden op de verschillende socialmediakanalen.

Misschien heb je gemerkt dat ik wel lekker vlot schrijf, kan ik ook van je overnemen. Ik ben geen copywriter hoor! Maar je hoeft geen copywriter te zijn om te kunnen schrijven, in mijn ogen dan.

Al met al kan ik je goed helpen voor een project of social media. Weet je, het is eigenlijk te simpel voor woorden, maar ga met mensen om die ergens anders beter in zijn. Ik zie het steeds meer om me heen, lekker uitbesteden, want als jij er niet goed in bent, wordt het ook niet zo goed als dat iemand doet die er zijn boterhammetjes mee verdiend.

O ja, ik kan een tikkie chaotisch zijn. Dus als we in gesprek zijn en we gaan alle kanten op, geen paniek, hou Marge in Charge en ik regel het. Het is voor mij ook chaos in mijn hoofd met al die ideeën dus geef me dan effies de tijd er een overzichtelijk geheel van te maken.

Disclaimert: de mogelijkheid bestaat en is zeer reëel dat je niet meer zonder mij kunt. Gelukkig ben ik heel gezellig en hou ik van samenwerken dus zit dat wel goed.

Meer weten over mijn brainstorm pakketten? Check mijn website!

Nog meer leuke blogs!

Succesvol ondernemen op jouw voorwaarden!

Een bedrijf starten is een mooie manier om bijvoorbeeld financiële vrijheid te krijgen en om te bepalen wanneer jij wil werken. Jouw eigen regels gelden! Maar er is meer voor nodig dan alleen ambitie. Met de juiste investeringen, strategieën en plannen kan iedereen...

Blog
dec 29, 2022

Waarom ik ga voor duurzame bedrijven

Een duurzame samenwerking is voor mij dus samenwerken voor de lange termijn plus samenwerken met groene bedrijven. Bedrijven die iets bijdragen aan deze planeet. Het valt niet mee om als individu het goede te doen. We worden zo misleid, etiketten die niet leesbaar...

Blog
dec 12, 2022

FUCK High end

Wat is het waard, high end. Het betekent zoveel als dat je voor jouw dienst een forse prijs kan vragen, want je levert immers een partij waarde waar je u tegen zegt. Mijn bescheiden mening is dat high end niet meer is dan wat andere ondernemers ook aanbieden....

Blog
okt 4, 2022

Waar haal jij de inspiratie voor je social media vandaan?

Inspiratie is een ding. Je hebt het vaak niet als je het nodig hebt, omdat je al veel te lang geen post meer hebt geplaatst op je social media kanalen. Je baalt, maar hoe harder je baalt, het wordt er niet beter op. Inspiratie kan je niet echt dwingen, of eigenlijk...

Blog
sep 8, 2022