Over mij en Marge in Charge

Sinds ik mijn eigen bedrijf ben gestart, weet ik één ding zeker: ik ga nooit meer in loondienst.

Mijn reis is misschien anders dan die van jou, maar doordat ik niet bij mijn vorige werkgever kon blijven, heb ik besloten voor mijzelf te starten.

Mijn lievelings is samenwerken, ik ben een echte teamplayer, die 30 jaar op het voetbalveld heeft gestaan. Als nummer 10 het overzicht bewaren en de pass versturen.

 

 

MargeInCharge-Beker-in-hand-scaled

Samen werken aan social media en evenementen. Samen brainstormen.

De kernwaarden die passen bij mijn bedrijf zijn voor mij ontzettend belangrijk. Betrokken, oprecht, gelijkwaardig en humor. Het past bij mij en bij hoe ik mijn bedrijf wil runnen en hoe ik in het leven sta. Met mijn vriendinnengroep die al meer dan 25 jaar bij elkaar is, kan je me zeker betrokken noemen.

Ik hou onwijs van (flauwe) grapjes maken, maar ben wel serieus met mijn werk bezig. Wat ik belangrijk vind, is een gelijkwaardige relatie, iemand waar je van op aan kunt, die haar afspraken nakomt en die betrokken is bij het bedrijf. Ook dit vind ik in mijn privéleven waardevol. Er voor elkaar kunnen zijn, ook in minder goede tijden.

Met mij heb je een echte ‘collega’, een ambassadeur voor jouw bedrijf. Ik noem mezelf graag social match maker, omdat ik naast mijn werk voor jou dat stapje extra zet. Altijd om me heen kijk of er nog kansen liggen, die ik voor je kan grijpen. Kom ik ineens op spontaan idee, dan ben je de eerste die dat hoort. Het zit in me en het is een mooie toevoeging.

Ondanks dat ik zelf niet meer voetbal, kijk ik het nog wel graag. Verder ga ik graag uit eten met vrienden of familie en ben ik een echt familiemens. Samen met Niels hebben we een hond, Bella, en gaan we vaak met haar op pad. Niels heeft ook een eigen bedrijf, dus het is soms best hectisch thuis, maar natuurlijk ben ik onwijs trots op hem.

Het lijkt me leuk om jou beter te leren kennen! Online/offline kennismaken?

Wat vinden anderen?

“Mijn bedrijf groeit en ik wilde full focus op de inbox, ondanks dat ik zelf mijn focus elders heb. Marga reageerde enthausiast op mijn post en toen ik haar website zag, was ik meteen om. Inmiddels beheert ze al bijna een jaar de inbox. Marga kan zich goed inleven en had binnen no time de tone of voice te pakken. Daardoor kon ik al snel meer taken aan haar kwijt. Ik weet nu dat mijn klanten de aandacht krijgen die ze verdienen. Marga heb ik leren kennen als een enthousiaste meid, die de kansen pakt die er liggen. Ze denkt out of the box en komt altijd met nieuwe ideeën. We sparren over het bedrijf en samen maken we stappen omhoog. Erg fijn om naast een personal assistant op afstand iemand te hebben die helpt met social media en de evenementen. Marga is dus een aanrader!”

Jona Rens
Trouwen voor 1 dag

“Snel wat regelen, direct meedenken wat zou kunnen om een klus sneller voor elkaar te krijgen; dat kun je aan Marga overlaten! Effectief en snel pakt ze klussen aan. Niet te beroerd om zaken uit te zoeken tot op de bodem om ze vervolgens uit te voeren. Ik m werk met veel plezier met haar. Dank voor je enthousiasme en praktische aanpak, dat heeft ons echt uit de brand geholpen!”

Ilja Werkhoven
NEVAP

“Omdat Marga klant bij mij is, was de stap makkelijk gezet. Marga ondersteunt mij wat betreft een frisse blik op mijn website, het aanpassen van de teksten en het plaatsen van nieuw materiaal. Verder ga ik met haar een volgende stap in mijn salon zetten. Samen maken we een plan van aanpak om meer tijd te kunnen steken in de haarwerken. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld bekendheid nodig op social media en moet ik richting geven aan de toekomst. We werken heel fijn samen. Marga is een echte aanpakker die haar afspraken netjes nakomt. Zonder twijfel zet ik ‘Marge in Charge’!”

Wendy Bakker
Wendy's Kapsalon

“Marga is twee jaar werkzaam geweest bij OppoSuits en dat deed ze met verve! In die tijd veranderde alles binnen ons bedrijf en groeiden we van 20 naar 60 medewerkers. Marga heeft een grote rol gehad in de onboarding van alle nieuwe medewerkers en was de olie in de machine van onze snelgroeiende organisatie. Haar levenservaring, mentaliteit, zorgzaamheid, positivisme en manier van aanpak creëerde een fantastische werksfeer en een über-gemotiveerd team. Heldere notulen, moeilijke agenda’s, verre reizen, de allerbeste lunches, contact met schoonmaakbedrijven, bizarre teamuitjes, fameuze kerstborrels, postverwerking, HR taken, Customer Service taken, mailingen, interne nieuwsbrieven, klant enquêtes en ga zo maar door: Marga regelde alles. Al snel kreeg ze de titel “Marge in Charge”. Omdat ze dit was. We zijn trots dat ze deze naam voortzet in haar eigen bedrijf en dat is volkomen terecht. Als je wilt dat iets écht geregeld wordt, zet dan Marge in Charge!”

Guus Bakker
Founder OppoSuits

“Marga heeft mij meerdere keren bijgestaan tijdens de uitvoer van evenementen. Een topper van een event manager! Een harde werker, die zonder iets te hoeven vragen de mouwen opstroopt en vrolijk aan de slag gaat. Een hele fijne persoonlijkheid met een behulpzaam en betrouwbaar karakter. Een feestje om mee te mogen werken!”

Nicole de Koster
Eventmanager Raad en Daad Evenementen
Yellow Concepts

” Wat een energie! Als je twee projecten naast elkaar hebt lopen, dan is er altijd één project de dupe. Ik wilde met Marge afspreken om leven te krijgen in het project, dat dit jaar uitgerold gaat worden.

Nou, dubbel en dwars waard! Ze heeft me inspiratie gegeven, ook stof tot nadenken. Iemand die vanaf de kant meekijkt, niet perse in het vak zit, heeft een frisse blik en denkt meer out of the box.”

Lot Frijling
Yellow Concepts

“Door een volle agenda en het feit dat ik mijn ondernemerschap combineer met het moederschap en in beiden volledig aanwezig wil blijven, heb ik de hulp ingeroepen van Marga.

Marga heeft het socialmediabeheer uit handen genomen en daardoor kan ik me focussen op mijn coachings, mijn opleiding en kon ik met een rustig gevoel de vakantieperiode ingaan met mijn gezin.

Hierdoor kan ik loslaten en weet ik dat het achter de schermen gewoon doorgaat. Elke maand hebben we een call en stemmen we af welke zaken prioriteit krijgen in de komende maand. We bespreken de inhoud van de content en Marga maakt een plan van aanpak en zorgt voor een strategie in content en eenheid in vormgeving. Ik weet daardoor dat de basis staat en dat als ik de flow voel, dat ik zelf de ruimte kan nemen om te posten en te schrijven.

Marga is enthousiast, denkt mee en triggert me in mijn blinde vlekken. Ze stelt scherpe vragen over mijn teksten, waardoor zaken die voor mij logisch zijn, duidelijker uitgewerkt en gecommuniceerd worden.

Ik voel me gesteund en kan zaken sneller doorvoeren en opvolgen, dan als ik het zelf had gedaan. Daardoor krijg ik meer ruimte, rust en focus in mijn agenda.”

Phil Stals

Samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!