Op topniveau spelen met jouw social content!

Raak schieten met jouw socials? Daarvoor is er FC Content maar ook FC Content exclusief, Sushi & Socials en Sushi & Socials exclusief. Tijdens jouw gekozen concept leggen we samen de volle focus op jouw social media content. Boeiende teksten, visuele content, informatie over social media strategieën en kanalen. Allemaal op Eredivisie-niveau.

Je bent ondernemer en/of met marketing bezig en je wil...

je bezighouden met je passie. Snap ik. Al dat gezeur over zichtbaar zijn op social media. Of.. is dat gezeur toch met een reden? Zijn die socials nou echt zo belangrijk om het balletje aan het rollen te brengen (en houden)? Ja, toch wel. Pakkende content op je socials gaat ervoor zorgen dat jij je doelgroep bereikt, klanten aantrekt, je omzet vergroot én meer winst gaat maken. Goal!

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Bij FC content gaat het niet om woorden, maar daden (no worries, je hoeft geen Feyenoorder te zijn). En omdat je druk bent, plannen we één dag of dagdeel per, wat je ook maar nodig hebt, waarin we alles raak schieten. Tijdens deze dag of dit dagdeel help ikj je met het schrijven van teksten voor je socials. Conversiegericht, interactief, persoonlijk en met een duidelijke call-to-action. Ook is er speeltijd voor de visuals: we gaan aan de slag voor visueel aantrekkelijke posts en content.

Samen maken we content waar jouw doelgroep van aangaat. Ja, we gaan dus veel doen, maar je gaat ook veel leren. Ik leer je over verschillende social media kanalen, waarom je welke moet gebruiken, hoe jij je doelgroep bereikt én deze vervolgens klanten (en uiteindelijk ambassadeurs) maakt.

Waarom ben ik de juiste trainer voor jou of jouw team?

Ik train al 5 jaar verschillende spelers en teams om social media in te zetten op de juiste manier. Van starters tot aan gevestigde ondernemers en van Instagram tot aan LinkedIn. Ik zorg dat teams het tot de Champions League schoppen met social media strategieën, pakkende content en een focus op interactie, leadgeneratie en waardevolle connecties. Ben je klaar om samen online te gaan scoren?

Zodat jij:

Meer klanten krijgt

Je omzet verhoogt

Lol krijgt in content creatie

De opstelling.

Het speelschema

Kies jouw wedstrijd! Uit of thuis?

Thuis 27 juni

Sushi & Socials

Cafë Hogenboom, Sotaweg 150

10:00 / 13:00

UIT 23 juli

Wedstrijd

CoachLounge, Keulschevaart 8, Breukelen

10:00 / 16:00

Thuis 27/06

Sushi & Socials

UIT 23/07

Sushi & Socials excl

CoachLounge, Keulschevaart 8, Breukelen

10:00 - 13:00

Wat mijn spelers vinden.

FC Content scoort gemiddeld een 4.8 uit 5.

“Marga heeft mij laten zien dat je sociale media vóór je kunt laten werken! Van iets wat moest en erbij hoorde, ga ik het zowaar eigenlijk best leuk vinden. Door haar zie ik het grotere plaatje. Marga helpt je om te komen tot een gestructureerde werkwijze waarmee je snel content kunt (laten) maken. Waar ik eerst met m’n handen in het haar zat “waar ga ik nu weer iets over posten?!”, heb ik nu veel onderwerpen en inspiratie. En m’n bereik groeit, ook leuk!”

Anja van Haastregt

Missie Geslaagd

“Social Media en onze Website, zaken die vooruit werden geschoven, geen prioriteit.

Nu is onze website aangepakt en kwam Marga voorbij met FC Content, dus een mooi moment om het toch een kans te geven en aan de slag te gaan.

Ik was blij verrast en merkte tijdens de middag dat ik het ook leuk vind om content maken. Ons doel is niet zozeer om meer klanten te generen, maar te laten zien wie we zijn en wat we doen. Ook binnen onze directe leefomgeving laten zien wat en hoe we dat doen. Nu is het een kwestie van inplannen en ook doen! Actie dus.

Ik vond het een inspirerende en waardevolle dag om op deze manier met elkaar aan de slag te gaan. Juist binnen deze kleine setting was er ook ruimte om te delen met elkaar. Het voelde als een goede start en genoeg om voorlopig mee aan de slag te gaan. En wie weet, plan ik einde dit jaar nog wel een dagje FC Content!”

Loes Kuipers

Kuipers BV

“Het was inderdaad een efficiënte dag, maar ook super geregeld door Marga qua locatie en verzorging (koffie/thee/lunch/etc.) de gehele dag.

Knap dat je mijn technische informatie vertaald naar een tekst die iedereen kan lezen. Je hebt aandacht voor de klant, inspireert, adviseert en bied ook een luisterend oor. Daarnaast is het ook fijn om even met elkaar over bepaalde zaken te kunnen sparren. Van mijn kant uit komt hier zeker een vervolg op.

Als bedrijf hier een keer op een efficiënte wijze aandacht aan besteden is inderdaad goud waard. En zeker met een persoon die weet wat ze doet.”

Roy Middelhuis

WegwijzR B.V.

Wil je 1 op 1 trainen? Leuk! Laat van je horen 😄

10 + 7 =

Wat kost het?

FC Content is €399 (max 4 spelers)

FC Content exclusief is €749 (6 uur)

Sushi & Socials is €99 (10 personen max) 

Sushi & Socials exclusief is €349 (3 uur)

FC Content en FC Content exclusief is inclusief lunch, goeie koffie en lekkers.

Alle concepten zijn meer dan de moeite waard. We creëren content. Content waar je wat aan hebt. Het past bij jou en bij jouw bedrijf. Ook zorg ik dat je er lol in krijgt. 

Wat als ik nog startend ben en geen idee heb waar ik moet beginnen?

Het is belangrijk dat je al wel een missie, visie en kernwaarden hebt voor jouw bedrijf. Dat je simpelweg weet waar je bedrijf voor staat. Het maakt niet uit als je nog geen social media strategie hebt. Daar kan ik je mee helpen.

Om laagdrempelig kennis met mij te maken, raad ik Sushi & Socials aan. Ook ontmoet je hier toffe ondernemers, waar we tijdens Sushi & Socials mee samenwerken.

Wil je een social media strategiegesprek boeken? Dat kan hier.

Maakt het uit of ik een product of dienst heb?

Nee, dat maakt helemaal niet uit. Iedere speler kan het veld op met de juiste training. Als je een product aanbiedt, kun je deze meenemen naar de contentdag zodat we ter plekke content kunnen schieten hiervan. Bij producten en diensten die je niet kunt meenemen, is het belangrijk dat je op je eigen locatie beelden schiet. Twijfel je hierover? Stuur me een berichtje en dan denk ik met je mee over mogelijke content die je kunt maken. Heb je eigenlijk niets wat echt op de foto kan omdat je een bepaalde dienst aanbiedt? We zorgen er samen voor dat er visuele content komt. Bijvoorbeeld met templates met teksten, animaties of noem maar op.

Wat levert de dag je concreet op?

  • Waardevolle connecties met andere ondernemers uit verschillende branches
  • 12 posts voor social media kanalen naar keuze
  • Duidelijkheid over je doelgroep en hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken
  • Thema’s waarover je kunt blijven posten op social media
  • Véél informatie over social media gebruik en social media kanalen

Kom op de lijn

Verlenging (meer info) nodig? Ik ben er om te helpen!

Ben je startend en weet je niet goed hoe je moet beginnen met social media? Heb je gen idee voor welke kanalen je aan de slag moet? Of heb je vraag over één van de concepten?

Ik sta altijd klaar aan de zijlijn. Stuur me een berichtje of geef me een belletje en dan bespreken we samen de tactiek.

Telefoon

+31 6 5160 0504

E-mail

marga@margeincharge.nl