Brainstorm all Inclusive

Poeh, waar moet ik beginnen!

Dat is iets wat jij ook steeds tegen jezelf zegt. Je wilt zoveel en je hebt allerlei plannen, maar wie heb je nodig, wanneer, waar, hoe, waarom?

Al deze vragen zijn terecht! En het mooie is, je hoeft dit niet alleen te doen. Doe waar je goed in bent en vraag hulp voor de zaken die je minder goed liggen of die je ontzettend veel energie kosten.

Jouw benefits:

  • één contactpersoon
  • inspiratie als een malle
  • ideeën te over
  • samenwerking met moi
  • energie voor jouw ding

 

Alles wordt gedaan!

MargeInCharge-Laptop-op-schoot-scaled

Aanpak

Voorbereiding

In een online of live (eniiiiig!) bespreken we samen wat de plannen zijn. Wil je een boek uitbrengen, ben je een beurs aan het voorbereiden of iets anders waar je storing van in je hoofd krijgt? Dan kletsen we kort over wat jij nodig hebt, zodat ik de grote lijnen, de zogenaamde rode draad, kan uitwerken.

Brainstorm

Tijdens de brainstorm zetten we alles, echt álles, op een rijtje. We nemen de tijd en doen dit samen. Ik kom met 1001 ideeën en als je wilt, gooi ik er nog veel meer op tafel. We maken samen een to-do-list, zodat alles voor beide partijen duidelijk is. We nemen natuurlijk ook deadlines mee en eigenlijk alles wat we bespreken, komt terug in de uitwerking.

Uitwerking

Lekker hé, dat je het allemaal over de schutting kan gooien? Met maar één contactpersoon! #win

Ik regel de rest, zorg dat jij wel doet wat je moet doet en hou je op de hoogte van de status.

De lancering van jouw boek, het voorbereiden van een beurs, het wordt hierdoor allemaal een eitje. Jij zorgt dat je boek af is of dat de juiste items worden ingekocht voor de beurs en ik doe de rest, met heel veel plezier. Ik schakel de juiste personen in en hou de deadlines in de gaten.

Dit wordt een duurzame samenwerking met een prachtig eindresultaat!

Iets anders nodig?

Geen punt! Laat weten waarbij ik je kan helpen. Ik ben heel divers in mijn werkzaamheden en bespreek graag samen met jou waarvoor je me nodig hebt.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

MargeInCharge-Laptop-2-scaled

Samenwerken?

Neem contact op. Dan kletsen we over wat jij nodig hebt en of ik je daarbij kan helpen.