Event Management

Voor het organiseren van een event draai jij je hand niet om, of toch wel?! 

Er komt ook echt wel veel bij kijken, je doet het er zeker niet zomaar even bij. En waarom zou je ook? Want er zijn mensen, en hier heb je er toevallig al eentje, die het veel sneller en makkelijker voor je doen. Dat mens met een lekker netwerk, zodat ze praktisch te werk kan gaan. 

Ook mijn verleden bij de RAI helpt hierin mee. Ik organiseerde hier niet de events, maar was er wel bij betrokken. Daarbij, gezond verstand brengt je ook al een heel eind. In combinatie met een paar goede organisatie skills maak ik het voor elkaar.

Draaiboek

Met mijn eigen draaiboek in de aanslag begin ik als gedreven en betrokken eventmanager aan jouw event. En niks is te gek! Door een draaiboek te gebruiken, vergeet ik ook niets, niet eens de kleinste details. Dat voelt goed, toch?

We starten met het reserveren van een plek op de beursvloer. Samen met jou heb ik natuurlijk al wat voorbereidingen getroffen en weet ik wat de wensen zijn. Dit staat vervolgens netjes in mijn draaiboek dus afmetingen, thema, stijl, catering en noem maar op, is al aan gedacht dus ik kan geheel zelfstandig verder. Belangrijke contacten zijn binnen handbereik om snel contact mee te leggen. Wat is het budget, wat is de uitstraling van de stand, willen we catering, zijn er promotiemedewerkers nodig. Alles in en om de stand moet tot in de puntjes verzorgd zijn en dat doe ik!

Draaiboek-template.pdf

×

Tijdens de op- en afbouw ben ik natuurlijk aanwezig op de beurs. Mocht ik nodig zijn tijdens de beursdagen, dan maak ik daar graag ruimte voor.

Als je wilt, stuur ik uitnodigingen naar relaties en maak ik afspraken voor op de beurs.

In het zo kort mogelijk:

 • Regelen plek op de beurs (inclusief badges, parkeerplaats etc)
 • Leveranciers (aankleding, catering etc)
 • Aanwezig tijdens opbouw en afbouw
 • Aanwezig tijdens beursdagen (optioneel – hier geldt een toeslag voor)
 • Communicatie relaties en gasten (ook aan- en afmeldingen)
 • Draaiboek (in eigen huisstijl mogelijk voor €
 • Marketing:
  * 12 posts verdeeld over 4 weken op 2 kanalen
  * 2 x nieuwsbrief
  * 1 x ontwerp save the date
  * 1 x ontwerp uitnodiging

Eventmanager voor 1 dag

Jij bent een event bureau en hebt een eventmanager nodig. Nou, hier ben ik. Voor verschillende bedrijven heb ik dit gedaan, met veel plezier! Geef mij een draaiboek en reken er maar op dat het een geslaagd event wordt! Met veel passie en plezier maak ik er een event waar iedereen van droomt van! 

O ja, een dag is bij mij 8 uur. Duurt ie langer, geen punt. Per uur extra geldt dan mijn reguliere uurtarief. 

Samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!